2024. május 2. - Zsigmond

Talmácsi fát ültetett

Április 4-ig lehet jelentkezni a MOL tehetségtámogató programjának sport kategóriájára, amelyben 25 millió forintot osztanak majd szét.Az olajipari cég kedden rendhagyó sajtótájékoztatón, a Magyar Lovasterápia Szövetség fóti központjában hirdette meg a "S
2008. március 18. kedd 17:05 - Hírextra

Az olajipari cég kedden rendhagyó sajtótájékoztatón, a Magyar Lovasterápia Szövetség fóti központjában hirdette meg a "Segíthetek? MOL Tehetségtámogató program" idei pályázatának sport kategóriáját.

A rendezvényen jelen voltak a cég támogatottjai is, s az esemény keretében Talmácsi Gábor, aki a tavaly a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a 125 kcm-esek között az első helyen végzett, Mosonyi Györggyel, a MOL vezérigazgatójával együtt ásót ragadott, hogy elültesse a lovasterápiás központnak ajándékozott facsemeték egyikét.

Szilágyi Áron világbajnok kardvívó, Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok és Palya Bea énekesnő pedig lóra pattant és ügyességi vetélkedőn vett részt.

Szávay Ágnes belázasodott és emiatt nem tudott eljönni Fótra: a 19 esztendős teniszező, aki jelenleg a 17. a világranglistán, telefonon jelentkezett be és elmondta, reméli hamarosan jobban lesz, így pénteken elutazhat Amerikába.

"A miami viadal szerencsére nem hétfőn kezdődik, s bízom abban, hogy a rajtra rendbe jövök" - fogalmazott, majd hozzátette, hogy mindenképpen indul a pekingi olimpián: "A ranglista-helyezésem alapján biztosított a helyem az ötkarikás játékokon."

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a tehetségtámogató program pályázatain az elmúlt három évben közel 1300 fiatal nyert el támogatást összesen több mint 100 millió forint értékben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását