2024. május 8. - Mihály

Caruso botrányos alakítása

David Caruso drámai alaktításával A Miami helyszínelők a legnépszerűbb bűnügyi sorozat. A főszereplő akkora befolyásra tett szert, hogy újra íratja a neki nem tetsző jeleneteket, sőt a rendezőt is utasítgatja!
2008. március 18. kedd 13:24 - Hírextra
A Defamer.com. így tudósít:

- Közel két éve dolgoztam vele, így saját szememmel láttam legalább 50 rész megfilmesítését. Volt időm megtapasztalni, hogy Caruso a legproblémásabb színész, akivel a tizenöt éves színészi és tévés pályám alatt találkoztam. Például, nem tud egyszerre menni és beszélni. Figyeld csak meg a lépcsős jeleneteit! Ilyenkor alig néhány sort mond el. Persze kivétel nélkül mindenkit kritizál, a gyerek szereplők előtt sem válogatva meg a szavait. Mindenki hibás, csak ő nem! - nyilatkozta egy munkatársa.

Egy következő így folytatta:

- Újra íratja a jeleneteit, így lesznek azokból elcsépelt egysoros mondatok. A napszemüveg az egyetlen, amivel hozzájárul a karakteréhez. Hogy erre mi az ő reakciója? Ennyi: - De hát mi mást csináljon egy megtermett pacák, piros hajjal? Egy alkalommal felkeresett egy diétás kólát forgalmazó céget, hogy ezt szeretné iszogatni a filmben. Sőt, egy olyan kívánsággal is előállt már, hogy egy szuperhős bőrébe bújva fotózzák, amint a levegőben repked! Milyen életszerű!

De azért David védelmére szóljon, hogy egysoros szösszenetei és napszemüvege a tévés szakma ikonjává tette. Jim Carreytől kezdve David Lettermanig, mindenki parodizálta már. Valljuk be, nem állhat be Richard Gere, Russell Crowe és Robert De Niro alkotta sorba. Képességei a nevetséges határát súrolja, és az alakítása magáért beszél.

- Hogy szokott-e néha káromkodni a jelenetekben? Nos, mint minden normális felnőtt férfi, vagy akár nő. És valljuk be, a sorozat hatalmas siker, és David életét a gyerekein kívül csak ez jelenti.

David sajtóreferense röviden kommentálta a híreket.

- Nem akarjuk elállni az útját, hogy kiteljesíthesse önmagát, és karrierjét. Alapjában véve David egy mókás pasas. A CSI: Miami-ba pedig már többeknek beletört a bicskája
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását