2024. május 5. - Györgyi

Ganxsta, a szerelmes apuka

Ha majd jönnek a fiúk udvarolni Zoéhoz, biztos elásom őket a hátsó kertben. A gyereknevelés minden felnőttnek kemény dió, hát még az átlaghoz képest teljesen más életritmusban élő zenészeknek.
2008. március 18. kedd 13:27 - Hírextra
Ganxsta Zolee nem tipikus apuka, szerinte nincsenek alapvető nevelési elvek, melyekhez mindenképpen ragaszkodni fog, ha kislánya nagyobb lesz.

– Majd megpróbálom úgy terelgetni a kis életét, hogy neki is jó legyen és ne akadályozzam a döntéseiben. Nem fogok neki semmit tiltani, ahogy nekem annak idején például a hosszú hajat tiltotta az apám. De azért a tanulásra oda fogok figyelni – árulta el a Netbulvárnak az ismert rapper.

Ganxsta Zolee lánya, Zoé még csak hét hónapos, ezért a nevelés később lesz hangsúlyos, de a baba körüli teendőkből – Zolee szavaival élve – 25-30 százalékban azért kiveszi a részét. A fürdetés az egyik kedvenc eseménye lánya mindennapjaiban, de ha épp otthon van, akkor a reggeli etetést is szívesen átvállalja feleségétől.

– Ha elkezd kamaszodni és jön a bulizás meg az ivás, furcsán venné ki magát, ha erről én prédikálnék. Még most is megesik, hogy hetente egyszer-kétszer koncert után csak reggel megyek haza. Ilyen példa mellett nehéz lenne elvárni, hogy ő ne járjon bulizni és fogja vissza magát. De ha jönnek a fiúk, biztos lelövöm őket és elásom a hátsó kertben, a pince mellett – tette hozzá mosolyogva Zolee.

A rapper azt is elárulta, hogy szeretne egy fiút is, de egyelőre a kistestvér még nem aktuális. Zolee elmondása szerint megőrül Zoéért, és nagyon büszke lesz rá, ha nem hódol be majd a szülők akaratának. Szerinte erre nagy esély van, mert a kislány az Oroszlán jegyében született és sem az anyja, sem az apja nem egy visszahúzódó egyéniség. "Ezek után mégis mit várjunk tőle?"
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását