2024. április 25. - Márk

Bea asszonynak nem kellenek a locsolkodók

Gáspárné Húsvétkor legszívesebben elmegy otthonról. Győzikéék néhány nap múlva bepattannak a kocsiba, és meg sem állnak Siófokig. A család ott tölti ugyanis a Húsvétot.
2008. március 18. kedd 13:21 - Hírextra
-Bevallom őszintén, ez az az ünnep, ami minket nem annyira hoz lázba. Tojásfestés és locsolkodás helyett inkább elmegyünk, pihenünk néhány napot – mondta Bea a Netbulvárnak.

Az asszony azt is elárulta, hogy egy jó ideje még a férje sem „öntözi meg”.

- Amióta asszony lettem, valahogy vége szakadt a locsolkodásnak, de egy cseppet sem bánom. Hiába is jönne bárki, úgysem vagyunk otthon Húsvét hétfőn. Sonkát szoktunk főzni, de a csokinyúl, a festegetés és a nagy szomszédolás nálunk elmarad. Van is egy rossz emlékem erről. Mikor Evelinnel terhes voltam, mindenki jött hozzánk, és az ünnepen pont esett az eső. Az összes sarat behordták a nappaliba, alig vártam, hogy elmenjenek a vendégek. Ráadásul a kölnitől is kiráz a hideg, amióta az eszemet tudom. Talán ezért nem kedvelem a húsvéti szokásokat. Nálunk ez az időszak nem a nyuszi simogatásról és a tojásokról szól. Inkább várjuk a tavaszt, és elmegyünk pihenni egy kicsit.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását