2024. április 19. - Emma

Eddie Murphy és a szegény transzvesztita esete

Eddie Murphy botrányos, prostituáltakkal túlfűtött élete furcsa fordulatot vett, amikor egy AIDS-es transzvesztitát találtak kocsijában. Senki nem hitte el történetét, pedig majdnem hihető is.
2010. március 25. csütörtök 11:09 - HírExtra
1997 májusában, reggel fél ötkor, megállították a rendőrök Murphyt, aki mellett egy transzvesztita prostituált ült a terepjáróban. Kiderült, hogy egy sarkon szedte fel a büntetett előéletű Atisone Seiulit, akit többször lecsuktak már, mert nem ment el a kötelező AIDS-tesztekre. Murphyt bevitték a rendőrségre, ahol fura magyarázatot adott: csak haza akarta vinni a prostit, mert megsajnálta. A rendőrök elengedték, a felesége megbocsájtott - igaz először titokban elment AIDS-tesztre.

- Én csak kedves akartam lenni, most pedig egy rémálom közepén vagyok! Hajnal volt és én nem tudtam aludni, álmatlanságban szenvedek! A feleségem és a gyerekeim elutaztak, én pedig gondoltam, autózom kicsit. Vettem néhány újságot, aztán megláttam ezt a hawaii lányt a sarkon. Odagurultam és megkérdeztem, miért áll ott, mondta, hogy dolgozik, én pedig megsajnáltam! Többször adtam már csöveseknek és prostiknak pénzt, hogy kirángassam őket a gödörből. Mondtam, hogy ne tegye, adtam neki némi pénzt és felajánlottam, hogy hazaviszem, ő pedig beült - kezdte Murphy a People magazinnak. – Nem tudtam, hogy ő nem nő, de ez mindegy is! Én csak jót akartam tenni valakivel, erre lekapcsolnak a rendőrök és közlik, hogy az ember mellettem férfi és lehet, hogy HIV-fertőzött, bevittek az őrsre és kihallgattak. Nevetséges!
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását