2024. április 25. - Márk

Több embert előállítottak

Délután öt óráig tizenegy embert állított elő a rendőrség a március 15-ei ünnepi rendezvények helyszíneiről a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton.
2008. március 15. szombat 18:41 - Hírextra

Négy embert közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, kettőt garázdaság bűncselekménye, négyet pedig személyazonosságuk megállapítása céljából állítottak elő. Előállítottak egy 17 éves fiút is, akit a hatóság eltűnés miatt keresett - olvasható az interneten közzétett közleményben.

A BRFK a tájékoztatóban arra is kitért, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Fidesz-MPSZ rendezvényein rendkívüli esemény nem történt.

A rendőrök az interneten közzétettek egy fotót is, amelyen két fiatal látható, amint épp az útburkolatot bontja. Mint írják, a Március 15. téren előállított két fiatal garázda cselekményét a rendőrség dokumentálta, a felvételeket az eljárás során bizonyítékként használja fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását