2024. április 23. - Béla

A színésznő beszólt az angoloknak

Sienna Miller színésznő egy nem túl kedves gondolatot osztott meg a nagyközönséggel: szerinte ugyanis az angol emberek „kirabolják a walesieket és erőszakot hajtanak végre rajtuk”. A New York-ban született, Angliában nevelkedett sztár és kedve
2008. március 15. szombat 07:08 - Hírextra
Sienna és párja hosszasan tanulmányozták Nagy-Britannia történelmét és az angol-walesi viszonyt. A színésznő így beszélt barátainak: „Imádom Walest. Szerintem ez a világ legszebb vidéke, az emberek nagyon kedvesek. Rossz arra gondolni, hogy az angolok már régóta kirabolják őket, és erőszakot hajtanak végre rajtuk.”

Sienne és Rhys, akik jelenleg Mexikóban vakációznak, házat keresnek Snowdoniában, ugyanis eldöntötték, hogy ez az a hely, ahol szívesen letelepednének. Egy ismerősük ezt mesélte a brit Daily Mirror című lapnak: „Mindkettőjüket nagyon idegesíti már a nagyvárosi élet, az, hogy lépten-nyomon őket figyelik, ezért el akarnak költözni egy olyan helyre, ahol olvasgathatnak, főzőcskézhetnek vagy kutyát sétáltathatnak anélkül, hogy bárki a nyakukba lihegne. Walesben megtalálták az álomotthonukat. Nagyon sokat utaznak a munkájuk miatt, ezért fontos, hogy végre találtak egy olyan helyet maguknak, amely igazi otthonuk lehet, távol a nyüzsgéstől.”
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását