2022. szeptember 28. - Vencel

Szerelmféltés konyhakéssel és vascsővel

Életveszélyes sérülést szenvedett az a nő, akit hasba szúrt élettársa a Bács-Kiskun megyei foktőn, mert egy másik férfival találta otthon - tudta meg a HavariaPress. A kalocsai férfi csütörtökön délután érkezett Foktőn élő 35 éves élettársához, ám a nőt n
2008. március 14. péntek 10:35 - Hírextra
A házban tartózkodott egy 30 éves bátyai férfi is, s ezt a megérkező élettárs igencsak rossznéven vette. Szóváltás, majd veszekedés alakult ki hármójuk között, mit a bősz élettárs úgy kívánt feloldani, hogy egy 20 centis konyhakéssel hasba szúrta a nőt, az időközben a nő védelmére kelő "idegen" férfit pedig egy vascsővel verte kupán. A megszúrt nőt életveszélyes sérüléseket szenvedett; a kórházban kiderült, hogy a kés pengéje megsértette máját és veséjét is. A vascsővel fejbe vert férfi kisebb zúzódásokkal úszta meg a történteket. A féltékeny élettársat a rendőrség őrizetbe vette, vele szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását