2024. április 25. - Márk

Gyorsított eljárás indult

Gyorsított eljárásban állítják bíróság elé Toroczkai Lászlót, a Hatvannégy Vármegye ifjúsági Mozgalom hétfőn este elfogott tiszteletbeli elnökést. A rendőrök a Nagymező utcai tömegoszlatás közben fogták el és állították elő Toroczkait. A férfi ellen rendz
2007. október 24. szerda 16:06 - Hírextra

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendzavarás ügyében lesz gyorsított eljárás, a férfit csütörtökön állítják bíróság elé. A gyülekezési joggal való visszaélés miatt még tart a vizsgálat.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, Toroczkai Lászlót hétfőn este a rendőrök elfogták a Nagymező utcában. A Nagymező utcába vonult át a Toroczkai által a Szabadság téren buzdított tömeg és a rendőrökre támadtak, akik az elkordonozott Andrássy utat védték. Az utat egyébként a védett személyekkel - köztük a miniszterelnök részvételével - megtartott ünnepi díszelőadás miatt zárták le.

A rendőrök ekkor fogták el Toroczkait. A férfit később vidékre szállították, mert feltételezték, hogy illegális demonstráció kezdődik miatta, ha valamelyik fővárosi intézményben tartják. A rendőrség ezért nem közli, hogy hova szállították a 29 éves Toroczkai Lászlót.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását