2024. április 29. - Péter

Helyreszabták Tara Reid testét

Boldogan mutathatta meg magát tegnap Las Vegasban Tara Reid. Az amerikai sztár jó ideje szégyenkezett félresikerült plasztikai műtétei miatt, de az orvosok helyrehozták, amit korábban elrontottak.
2010. június 2. szerda 11:59 - HírExtra
Félresikerült kozmetikai eljárások, az operáció után eldeformálódott mell, ráncos has
– ez jellemezte Tara Reidet az utóbbi időben. A színésznő azonban nem hagyott fel a műtétekkel, mániákusan újra és újra kés alá feküdt. Végre sikerrel járt, ügyes kezű sebészek helyrerakták, amit korábban kollégáik elhibáztak. Tara újraformált testét a napokban mutatta meg először egy bulin, mindenki őszinte elismerését kiváltva.

„Úgy néztem ki, mint akit összevissza szabdaltak. Átformálták a testemet, de minden rosszul sikerült. Aszott lettem, kifejezetten szégyelltem magam, amikor fürdőruhában meg kellett jelennem valahol. Most azonban ismét jól vagyok, nyugodtnak és boldognak érzem magam, amikor tükörbe nézek. Visszanyertem az önbizalmamat, és szeretném a formámat megtartani” – mondta a harmincnégy éves híresség, akinek bájait tavaly decemberben az amerikai nyuszis magazin hasábjain is megcsodálhatták az érdeklődők.

Akkor még gondos retusálás után nézett ki úgy, mintha rendben lenne a teste, napjainkban viszont már a precíz sebészkések pontosan metszett vágásainak köszönhetően.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását