2024. április 25. - Márk

Gyermekkori álmát valósítaná meg a szépség

A női világranglista második helyén álló Ana Ivanovic hiszi, hogy egyre javuló formája biztató jel lehet számára, hogy megvalósíthassa gyermekkori álmát. A szerb teniszező még idén Grand Slam-tornán szeretne diadalmaskodni.
2008. március 14. péntek 07:56 - Hírextra

A húsz esztendős belgrádi versenyző az elmúlt négy kiemelt sorozatból kettő döntőjébe bejutott, Párizsban és idén Melbourne-ben is finalista volt. Végre valahára már a győzelmet is szeretné megszerezni.

- Szeretek célokat kitűzni magam elé, tudom, hogy kigyensúlyozottaban kell játszanom, akkor juthatok előrébb - mondta a jelenleg zajló Indian Wells-i WTA-torna legmagasabban jegyzett teniszezője. - Gyerekként mindig arról álmodtam, hogy egyszer majd Grand Slam-et nyerek, de egyelőre nem tudom, hogy alakul a sorsom - tette hozzá Ivanovic.

A világranglista második az elmúlt hónapban bokasérülést szenvedett a katari teniszbajnokságon, így kénytelen volt visszalépni a tornától. Úgy érzi, néhány hét alatt rendbe jött a sérülése. Az ezen a héten kezdődött Indian Wells-i tornán a kiemeltek a második körben kezdik meg küzdelmeiket: Ivanovic ellenfele a kínai Juan Meng vagy a román Ioana Raluca Olaru lesz.

Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását