2024. május 5. - Györgyi

Egyetértenek Sólyommal!

A Reális Zöldek Klub, egyetértéssel üdvözli a Köztársasági elnök zöld ombudsman posztra történt jelölését. Harmadik nekifutásra, hasonlóan, mint azt a reális zöldek eredetileg javasolták Sólyom László köztársasági elnök hölgyet jelölt.
2008. március 14. péntek 13:20 - Hírextra

Harmadik nekifutásra, hasonlóan, mint azt a reális zöldek eredetileg javasolták Sólyom László köztársasági elnök hölgyet jelölt megválasztani a zöld, másképpen szólva a jövő nemzedék ombudsman tisztére az Országgyűlésnek.

A reális zöldek klub szervezete üdvözli az Államfő választását, amely konkrét intézkedés, arra nézve, hogy nem elég beszélni róla, de tenni is kell a női esélyegyenlőség érdekében. Számunkra az sem elhanyagolható szempont, hogy a rendszerváltás óta először fordul elő, hogy egy Duna-körös politikai indíttatású mozgalmár elfogadja a reális zöldek javaslatát.

Azt, hogy ez a köztársasági elnökkel fordul elő, egy új korszak kezdetének tekinthetjük, amelyben nemcsak vágyakat, álmokat, egyéni érdekeket de az alapvető közösségi érdekek mellett a fizika törvényeit is figyelembe veszik politikusaik. Juhos László, a Reális Zöldek Klub elnöke


Kiadó: Reális Zöldek Klub

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2008. március 14. 14:31
Jöhetnek az új ombudsmanok és Sólyom elhúzhat...!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását