2024. június 12. - Villő

Baczkó jól kezdett

A már pekingi résztvevő Baczkó Bernadett magabiztos győzelemmel kezdett a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása.
2008. február 16. szombat 14:43 - Hírextra
A KSI 57 kg-os kiválósága - aki tavalyi vb-bronzérmével biztosította helyét az ötkarikás játékokon - első mérkőzésén az orosz Olga Szonyinával szállt szembe, és ippont érő akcióval nyert. A folytatásban a portugál Joana Ramos vár rá.

A nyitónap további nyolc hazai dzsúdósa közül Füzesi Alexandra (57), Sass Noémi (57), Erdélyi Lilla (48), Kovács Enikő (52) és Perge Ilona (52) is túlesett már a bemutatkozáson. Előbbi sikerrel vette az első akadályt, utóbbi négy azonban vereséget szenvedett.

A Körcsarnok három tatamiján 43 ország 228 versenyzője küzd az érmekért, a szombati programban a 48, az 52 és az 57 kg csatái szerepelnek. A hivatalos nyitóünnepség 14:30 órakor kezdődik, az éremküzdelmek pedig 15 órától zajlanak majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását