2024. április 29. - Péter

BKV: Felháborodott vélemények

Felháborodott vélemények hangoztak el szerdán, a BKV Zrt. által rendezett civil fórumon a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, ahol a fővárosiak elmondhatták észrevételeiket a paraméterkönyv tervezett változásai kapcsán. A legtöbb felszólaló
2008. március 14. péntek 08:05 - Hírextra

Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület tömegközlekedési munkacsoportjának vezetője - a BKV felügyelőbizottságának Fidesz által delegált tagja - szerint Hagyó Miklós főpolgármester-helyettesnek kellene leállítania a járatcsökkentések tervét.

Válaszában Hagyó azt mondta, csak olyan paraméterkönyv-változatot fog aláírni, amely Budapest szempontjából a legjobb.

A BKV vezetősége az eseményen megígérte, mindenkinek meghallgatják és mérlegelik a véleményét; Dancs Gábor (SZDSZ), a fővárosi önkormányzat közlekedési tanácsnoka pedig azt javasolta, jövő héten teremtsenek újabb alkalmat az álláspontok kifejtésére a Városházán.

A Műszaki Egyetem előbb egy hatvan személyes termet biztosított a fórum lebonyolításához, de ez kicsinek bizonyult, végül egy nagyobbat kellett megnyitni, hogy a csaknem kétszáz érdeklődő részt vehessen a rendezvényen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását