2024. április 26. - Ervin

Hóhűhó

Torkig van a hóval egyre több kanadai, amit jól mutat, hogy a rendőrségnek mind gyakrabban kell közbelépnie egy-egy összetűzésben, amely kiásott parkolóhelyért vagy a hó más háza elé lapátolásért robban ki.
2008. március 14. péntek 08:08 - Hírextra

Az idén rekordmennyiségű hó szakadt Kanada egyes részeire: Ottawa csak a múlt hét végén félméter vastag takarót kapott, Quebec City pedig 40 centiset. Utóbbira az idén már összesen négy és fél méter hó hullott. Nem csoda, hogy lakosainak az idegeire megy a rengeteg csapadék, képtelenek hova eltakarítani. Néhány ház előtt három és fél méter magas hódombok állnak. A múlt vasárnap a rendőrség Quebec Cityben őrizetbe vett egy férfit, amiért puskával fenyegette meg szomszédasszonyát hóeltakarítási vita miatt. Ugyancsak vasárnap Montrealban is letartóztattak egy férfit: ő játékpisztollyal "harcolt" egy parkolóhelyért.

"Máskor is előfordulnak ősszetűzések a hó miatt, de az idén jóval gyakoribbak" - hangoztatja a rendőrség szóvivője.

Montrealban egyébként akad 26 méter magas hóhegy, és a város tisztségviselői szerint, ha nem nyúlnak hozzá, akkor a nagyja átvészeli a nyarat és megmarad a következő télig.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását