2024. május 3. - Tímea, Irma

Beszéljünk a szexről!

Lelepleztük a három leggyakoribb (el)hallgatásból eredő hibát és az ezek orvoslására szolgáló leghatékonyabb megoldásokat. Mindegy, hogy eddig mi késztetett némaságra, itt az ideje, hogy kinyisd végre a szád és megkapd az ágyban, amit szeretnél…
2008. március 14. péntek 14:15 - Hírextra
Ha ezelőtt sosem beszéltél őszintén és nyíltan a szexről, a megfelelő szavakat megtalálni ijesztő lehet.

Indításképpen bátran használd a “mmm”, az “ahhh” és az ehhez hasonló hangokat, hogy megmutasd a barátodnak, mennyire élvezed. Fokozatosan hozzá fogsz szokni saját hangodhoz az együttléteitek során, míg végül már egyáltalán nem leszel zavarban emiatt. „Ha azonban egy bizonyos idő után is kínosan érzed magad, hozzátok létre saját szerelmi nyelveteket”- tanácsolja egy szexuálterapeuta. Találjatok ki neveket és kifejezéseket a saját testetekre, ettől majd szexinek érzitek magatokat.

Megoldás: A kulcs, hogy megtaláljátok azokat a szavakat, melyektől a lehető legszexibbnek érzitek magatokat az ágyban. Írjatok egy listát a szexuális töltetű orvosi kifejezésekről - mint például a szeméremtest, az emlő, a herezacskó vagy az ejakuláció -, aztán vegyétek sorra őket, és használjátok az általatok jobban kedvelt „becenevüket”!

Ha valamelyikőtök nem ért egyet a másik kifejezésével, egyezzetek meg egy újban.

Amikor létrehoztátok saját, buja nyelveteket, ami mindkettőtöknek megfelel, a kitalált szavakat használjátok hangosan önkielégítés közben. Ha ezt már eleget gyakoroltátok, próbáljátok ki egymással is!

Sok férfi úgy érzi, hogy szexuális bátorsága alábbhagy, ha a nő kéréssel fordul hozzá a hálószobában. Ha kérni szeretnél tőle valamit, mondd ezt: „Volt, hogy nem elégítettél ki, de lenne egy mód…”

Megoldás: Az, hogy hogyan és mikor nevezed nevén a szexuális természetű problémáidat, nagyon fontos. A legjobb időpont a gondokról beszélni egyszerűen akkor van, amikor azok felmerülnek. Kétségtelenül kényelmesebb hátrahagyni a problémákat, mintsem felhozni őket. Kapj az alkalmon, amikor mindketten nyugodtak vagytok, és szabadon tudtok beszélgetni. Kezdjetek el azokról a dolgokról beszélni, melyeket mindketten ki akartok próbálni! Azután dolgozzatok rajta, hogy mindez a kielégüléseteket szolgálja!

Szex után kérdezd meg tőle, hogy van-e valami, amit ki szeretne próbálni veled az ágyban, és ha szerencsés vagy, talán ő is megkérdezi ugyanezt tőled. Végül panaszodat alakítsd át dicséretté! Mondd neki, hogy imádod, amikor orálisan elégít ki, és szeretnéd, ha gyakrabban csinálná, ahelyett, hogy azt mondod neki: „Nem csinálod olyan gyakran, ahogy azt szeretném”. Sose említsd meg korábbi szeretőidet, és ne hasonlítsd össze magatokat a barátaiddal! Helyette vegyél igénybe más segítséget, például egy erotikus regényt, és vedd hasznát az új módszereidnek!

„Túl elfoglaltak vagyunk örömet szerezni kedvesünknek, és gyakran azt sem vesszük figyelembe, hogy mit várunk el saját magunktól”- állítja egy szakértő. Téveszme az, hogy egy férfi szívéhez a péniszén keresztül vezet az út, vagyis helytelenül gondoljuk azt, hogy ahhoz, hogy megbecsüljön minket, a kedvesünk szexistennőnek kellene lennünk.

Megoldás: Segíts magadnak felfedezni, hogy mit szeretnél az ágyban, vedd igénybe az erotikus irodalmat, a pornófilmeket és a képzelőerődet. Osztályozd a filmek forgatókönyvét aszerint, hogy melyik mit váltott ki belőletek! Hagyd figyelmen kívül, mit tekintesz jónak vagy rossznak – ez nem egy erkölcsi teszt – az egyetlen ember, aki ítélkezhet feletted, az te magad vagy! Később eldöntheted, hogy melyik forgatókönyvben látottakat szeretnéd megtapasztalni, melyiknek szeretnél a részese lenni, és melyiket szeretnéd csak a fantázia világodban megtartani.

Hasonló módon próbáld meg saját testedet is újonnan felfedezni önkielégítés közben, végül osztályozd saját módszereidet is!

Ha mindezt átgondolod, kialakíthatod saját erotikus profilodat, saját „Tedd – Ne tedd” listádat. Ha pontosan tisztában vagy vele mit szeretnél, és hiszel abban, hogy jogod van ezt a párodtól kérni, már önmagában szexuálisan magabiztossá tesz.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását