2024. május 2. - Zsigmond

Megfelelő járművek

Rendkívüli műszaki forgalombiztonsági ellenőrzést tartottak a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Műszaki és Minőségbiztosítási Osztályának szakemberei március 4. és 10. között a Társaság öt járműtelepén. Az ellenőrzések során a forga
2008. március 13. csütörtök 11:40 - Hírextra

A Pongrácz úti, cinkotai, délpesti, óbudai, valamint kelenföldi járműtelepeken a reggeli forgalomba állást megelőzően, hajnalban 3.40 és 5.20 óra között folytatott ellenőrzéseken összesen mintegy 220 trolibuszt és autóbuszt vizsgáltak a szakemberek.

Ellenőrizték egyebek között az utasajtók állapotát, a fényjelző berendezések és a hangjelzést adó berendezések működését, a kapaszkodó, utasülések állapotát, az utastér és a jármű tisztaságát, a motortér állapotát, a kerékékek, a tűzoltó készülékek meglétét, a jegykezelők működését, a gumiabroncsok és tükrök állapotát, illetve megnézték, hogy mennyire szennyezett graffitikkel a vizsgált jármű. A forgalom biztonságát befolyásoló, illetve a forgalom lebonyolításával összefüggő problémákat a szakemberek nem tapasztaltak egyetlen jármű esetében sem. Sajnos azonban a graffitisek az új Volvo, és a felújításon átesett járműveket sem kímélik. Világítótest hibája miatt azonnali izzócserét hajtottak végre néhány járműnél forgalomba állás előtt, ez a munka azonban nem befolyásolta a forgalomba állást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását