2024. április 19. - Emma

Kezdődik az új sorozat

Az RTL Klub az első évad mind a 13 epizódjának levetítését tervbe vette, ami azért nagy szó, mert a bravúr, hogy a sorozat sikerre viszi, eddig csak Új-Zélandon következett be. Az USA csak 8 részt adott le, mert kevesen nézték a sorozatot, így nem érte me
2008. március 13. csütörtök 21:51 - Hírextra
A tévé új, izgalmas késő esti thrillere a következő felütéssel kezdődik: Jézus születése óta tudjuk, hogy az igazán nagy dolgok a világ félreeső helyein kezdődnek. Olyan helyeken, amelyek nincsenek annyira szem előtt, hogy a készülődő nagy dolgok idő előtt lelepleződjenek. És ha Isten választottját ily módon készítette fel küldetésére, akkor miért ne cselekedne hasonlóképpen ádáz ellenfele, a sötétség fejedelme is.

A minden korosztály igényeit kielégítő misztikus sorozatban, az Államok keleti partján fekvő álmos tengerparti kisváros, Point Pleasant, és mit sem sejtő kispolgárai a főszereplők. Az ő életüket forgatja fel fenekestől egy titokzatos szőke lány, aki nem más, mint a sötétség fejedelmének gyermeke. Aki azzal a - számára is - rejtett szándékkal sodródik a városkába, hogy itt fedezze fel és tanulja meg használni a benne rejlő félelmetes erőt.

A sorozat nem szűkölködik a jó sztorihoz szükséges kiváló színészekben sem: a főszereplőket már más, korábban befutott sorozatokban láthattuk. A titokzatos szőke szerepét megformáló Elisabeth Harnois a Tuti gimi színészgárdájának tagja volt.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását