2024. április 18. - Andrea, Ilma

Bánó András váltja Kálmán Olgát

Bánó András váltja Kálmán Olgát szülési szabadsága idején az ATV Pont 7 című közéleti, politikai műsorában vasárnaptól - erősítették meg ATV-s források az MTI értesülését.
2008. március 13. csütörtök 17:53 - Hírextra

A távirati irodának név nélkül nyilatkozó forrás csütörtökön azt mondta, hogy Bánó András szerepet kap az Egyenes Beszéd című műsorban is. A televíziós csatorna ugyanakkor nem csak szeptemberig, Kálmán Olga visszatéréséig gondolkodik Bánó András személyében, hanem hosszabb távon. Szeptembertől más új arcok is feltűnnek az ATV-n.

Bánó András az MTI-nek elmondta: nagyon örült a felkérésnek. Külön öröm számára, hogy egy olyan embert helyettesíthet, aki annak idején az ő csapatában, az MTV Egyenleg című műsorában dolgozott, és azóta országos hírű műsorvezető-riporter lett belőle - tette hozzá.

Reméli, hogy a nem túl hosszú kényszerszünet, ami a Nap-keltében történt távozása óta eltelt, nem látszódik majd - mondta. Az ATV dinamikus és fejlődő csatorna, amelyhez öröm csatlakozni ebben a minőségben - jegyezte meg.

A vasárnapi Pont 7 című műsorról előzetesen elmondta, hogy vendége lesz Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter, aki várhatóan az SZDSZ-ben most zajló folyamatokról is érdekes információkkal szolgál majd.

Bánó András megerősítette, hogy az Egyenes Beszéd című műsorban is szerepet kap majd heti egy-két nap erejéig.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását