2024. április 27. - Zita

Válasz Gyurcsánynak

A Fidesz frakcióvezetője szerint nagyon fontos forrást találni a népszavazás miatt kieső bevételek pótlására, a KDNP képviselőcsoportjának vezetője úgy vélte, a kormány vagy végrehajtja a döntéseket, vagy lemond, míg az MDF elnöke szerint válság alakult k
2008. március 10. hétfő 16:57 - Hírextra

Ez hétfőn hangzott el az Országgyűlésben, a miniszterelnök napirend előtti felszólalását követő reagálásokban.

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint senki sem gondolta azt, hogy ingyenes az egészségügy és az oktatás, de ha az emberek elég sokat fizetnek ezekért a szolgáltatásokért, akkor nem kellene róluk még egy bőrt lehúzni.

Semjén Zsolt, a KDNP frakcióvezetője úgy fogalmazott: "Gyurcsány úr, kit érdekel, hogy ön egyetért a nép akaratával vagy nem ért egyet". Szerinte egy demokráciában a kormány két dolgot tehet: vagy végrehajtja a nép akaratát vagy lemond.

Dávid Ibolya, az MDF elnöke szerint sem a kormány, sem a Fidesz nem tud megoldást találni a kialakult válságra, ezért létre kellene hozni egy független szakértői testületet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását