2024. június 16. - Jusztin

Ők, a nők

Szily Nóra tévés műsorvezető mutatta be a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban péntek délután az Ők, a nők című most megjelent interjúkötetét, amelyben közismert személyiségeket kérdezett meg az idősödésről.
2008. március 7. péntek 23:30 - Hírextra
A könyvben leírt válaszok egyértelműen azt hangsúlyozzák, hogy a 45 év feletti nők igenis jól érzik magukat a bőrükben és egyáltalán nem értenek egyet a társadalom negatív sztereotípiáival az idősödéssel kapcsolatban.

Minderről élőszóban is beszámoltak a pénteki teadélutánon résztvevő, a könyvben meginterjúvolt hírességek, köztük Dávid Ibolya, az MDF elnöke, Albert Györgyi műsorvezető, újságíró, Temesvári Andrea teniszező, Kertész Zsuzsa tévébemondó, Endrei Judit tévés műsorvezető, Mary Zsuzsi táncdal- és Bódy Magdi dzsesszénekesnő, Bán Teodóra balettművész, Monspart Sarolta tájfutó.
A könyvben híres férfiak - mint Bakács Tibor Settenkedő, Gundel Takács Gábor, Réz András, Szilágyi János, Vámos Miklós - is elmondják véleményüket a témáról.

A kötetben szereplő interjúalanyok, köztük Hámori Ildikó, Piros Ildikó, Tordai Teri és Tóth Enikő színművésznők, Acél Anna tévés műsorvezető, Székely Éva olimpiai bajnok meglepő őszinteséggel néztek szembe a tükörrel és derűvel vallanak a korukról, az öregedésről, vagy ahogyan újabban beszélnek erről az érintettek, az idősödésről.

A világhírű kozmetikai cég által támogatott kiadvány már megvásárolható a nagyobb könyvesboltokban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását