2024. április 29. - Péter

Kommandósok fogták el a lövöldözőt

Kommandósok fogták el egy tanyából lövéseket leadó férfit és az épületbe bezárkózó élettársát Balotaszálláson - közölte az MTI-vel pénteken a rendőrség. A férfinál egy gáztöltényt találtak, a nő részegen ücsörgött a földön.
2008. március 7. péntek 16:49 - Hírextra

A külterületi tanyából még csütörtökön leadott lövéseket egy szomszéd jelentette be, aki azonban nem tudta megmondani, hogy az ő tanyájára vagy csak cél nélkül adtak le lövéseket - mondta Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínre kivonuló rendőrjárőrnek nem volt hajlandó megadni magát a férfi, ezért kommandósokat hívtak a helyszínre - mondta a történtekről a szóvivő.

Nyíkos Tamás törzszászlós hozzátette: a férfi végül előjött a tanyájából, és a kommandósok megbilincselték. Ruhájából egy 9 milliméteres gáztöltény került elő.

Élettársát azonban nem jött ki a házból, ezért a kommandósok behatoltak a lakásba, ahol a nőt ittas állapotban a földön ülve megtalálták - fűzte hozzá a szóvivő.

A férfit és élettársát a rendőrség előállította, a férfit veszélyes fenyegetés szabálysértés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértés megalapozott gyanúja miatt mindkettejüket feljelentették - számolt be a rendőrség intézkedéséről a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását