2024. április 19. - Emma

Újabb tanárverés: ezúttal tanárnőjét bántotta egy diák

Önkényesen akart távozni az iskolájából egy szentesi diák: a fiú az ezt megakadályozni próbáló pedagógusra támadt, hátracsavarta karját, majd félrelökte - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.
2009. február 20. péntek 13:47 -
Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az eset még a múlt hónap végén történt, azonban csak most jutott a hatóságok tudomására.
A rendőrség adatai szerint a 17 éves középiskolás egy óráról akart önkényesen távozni, a pedagógus ezt megakadályozandó a diák elé állt, aki ekkor hátracsavarta a tanárnő kezét, majd félrelökte, és kiment a tanteremből. A pedagógus könnyebb sérülést szenvedett - közölte az őrnagy.

A fiú ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás. A fiatal nem ismeretlen a hatóságok előtt, rongálás és vagyon elleni bűncselekmények miatt már folyik ellene eljárás, s felmerült a gyanúja, hogy kábítószert is fogyasztott - tudatta a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását