2024. május 7. - Gizella

Hosszú kések éjszakája a Fideszben?

Ha a Fidesz komolyan gondolja, hogy kizárja tagjai sorából azokat, akik részt vesznek valamely egészségügyi intézmény magánkézbe adásában, akkor a hosszú kések éjszakája kezdődött el az ellenzéki pártban. Ezt Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselőj
2008. március 7. péntek 17:22 - Hírextra

A szocialista képviselő emlékeztetett arra, hogy várhatóan kizárják a Fideszből Csáki Zsigmondot, Heves város fideszes polgármesterét, illetve kizárási eljárás indult Magyar István, a Fidesz egri elnöke ellen, aki a hevesi rendelőintézet üzemeltetési jogát elnyerő Agria Ügyelet Kft. egyik tulajdonosa. Az egészségügyi intézményt a Csáki Zsigmond vezette, jobboldali többségű önkormányzat pályázat alapján adta magánkézbe.

Szabó Zoltán ehhez kapcsolódva megjegyezte, hogy korábban Kiskunhalason, Körmenden és Mezőtúron is fideszes érdekkörhöz kötődő pályázó nyerte el egészségügyi intézmények működtetési jogát.

A Fidesz jelszava, miszerint az egészség nem üzlet, az valójában úgy értendő, hogy az egészség senkinek ne lehessen üzlet, csak nekik - fogalmazott a szocialista politikus hozzátéve: Egerben, Füzesabonyban és Hevesben is az Agria Ügyelet Kft. nyerte el az egészségügyi intézmények működtetésének jogát.

Ha ezek után kizárják a pártból azokat a helyi politikusokat, akik részt vettek az intézmények magánkézbe adásában, akkor a hosszú kések éjszakája kezdődött el a Fideszben - mondta Szabó Zoltán.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását