2024. május 2. - Zsigmond

Fontosak a reformok az Európai Bizottság alelnöke szerint is

Fontosnak nevezte az egészségügy és az oktatás terén Magyarországon megkezdett reformokat Günter Verheugen az Európai Bizottság alelnöke, iparügyi biztos - mondta Eörsi Mátyás (SZDSZ), az európai ügyek bizottságának elnöke az MTI-nek, miután Günter Verheu
2008. március 7. péntek 15:02 - Hírextra

A parlamentben tartott megbeszélésen részt vett Szabó Lajos (MSZP) a költségvetési bizottság alelnöke, Puch László (MSZP) a gazdasági bizottság elnöke valamint Baráth Etele (MSZP) a gazdasági és informatikai bizottság tagja.

Az Európai Bizottság alelnöke hangsúlyozta, hogy a reformoknak nincs sok közük a bal- vagy a jobboldalhoz, ezekre az állampolgárokat fel kell készíteni. "Majdnem minden országban vannak olyan politikai erők amelyek azt mondják, hogy majd én megvédelek benneteket" - számolt be Eörsi Mátyás a megbeszélésről.

Günter Verheugen sajnálkozásának adott hangot, hogy a tárgyaláson nem vettek részt a Fidesz képviselői - mondta Eörsi Mátyás.

Havasi Bertalan, a Fidesz-frakció sajtófőnöke az MTI-nek ugyanakkor azt mondta: a Fidesz-frakció nem kapott meghívást az eseményre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását