2024. április 20. - Tivadar

A Kőbányai MSZP-sek fele fantom volt

Közel 500 tagja van az MSZP kőbányai szervezetének - közölte Molnár Zsolt, az MSZP budapesti szervezetének ügyvezető alelnöke csütörtökön az MTI-vel.
2008. március 6. csütörtök 15:59 - Hírextra
Az eddig megkérdezettek 50 százaléka megerősítette, hogy továbbra is tagja kíván maradni a szocialista pártnak - írta közleményében a politikus annak kapcsán, hogy a Magyar Nemzet szerdai híre szerint csaknem elfogyott a kőbányai MSZP tagsága.

Molnár Zsolt közölte: adategyeztetésre azt az 1.038 párttagot hívta be a budapesti szervezet, akik regisztráltan a kőbányai szervezethez tartoztak.

Az adategyeztetés március 6-i állása szerint közel 500 tagja van az MSZP kőbányai szervezetének - fűzte hozzá.

A tagnyilvántartás ellenőrzése kizárja a médiában felröppent fantomtagok létezését - jelentette ki az ügyvezető alelnök.

Megjegyezte, a kőbányai szervezet tagnyilvántartásának frissítése még folyamatban van, de a napokban befejeződik. Az ellenőrzés várhatóan jövő héten ér véget.

Korábban sajtóhírek jelentek meg arról, hogy a kőbányai MSZP-szervezet létszámát úgy duzzasztották fel 1500, más hírek szerint 1900 főre, hogy a kerületben munkát kapó vállalkozóknak a dolgozóikat papíron be kellett léptetniük az MSZP megfelelő alapszervezetébe, ahol aztán helyi szocialista vezetők elvárásai szerint szavaztak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását