2022. január 23. - Zelma, Rajmund

Több rablás lehet a páros rovásán

Várhatóan több rablással is meggyanúsíthatják azt a két férfit, akiket egy péceli rablótámadás után fogtak el a forró nyomon utánuk eredő rendőrök - értesült a HavariaPress.
2008. március 4. kedd 06:47 - Hírextra

A Pest megyei településen még február 26-án este rabolt ki két férfi egy nőt, akit bántalmaztak, majd kitépték a kezéből a táskáját, benne több iratával, telefonjával, bankkártyájával és 40 ezer forint készpénzzel.

Az azonnal riasztott nyomozók hajnalra elfogták a két helybéli gyanúsítottat, akiktől a nőtől elvett mobiltelefon és bankkártya is előkerült. A rendőrök azonban korábbi bűncselekményekből származó iratokat találtak, ami arra utal, hogy a páros korábban Pécelen és a XVII. kerületben is több rablást, lopást illetve autófeltörést követett el. A Gödöllői Városi Bíróság időközben elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását, az eset részleteit pedig a gödöllői kapitányság bűnügyi osztálya vizsgálja.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását