2024. április 29. - Péter

Lemezbemutató az A38 hajón

Cornelio Tutu és együttese, a latinos funky-jazzt játszó banda új lemezbemutató koncertjét tartja szerdán az A38 hajón. Előzenekarként most először játszik Magyarországon az amerikai Jon Regen Trio. A Cornelio Tutu Band 2003-ban alakult, s már tavaly Indi
2008. március 4. kedd 21:16 - Hírextra

Első nagylemezük 2004-ben jelent meg, második CD-jük áprilisra várható. Erről a korongról játszanak szerdán finom, latinos dzsesszzenét.

A zenekar Magyarország összes fesztiválján és dzsesszklubjában föllépett már, de hallhatták muzsikájukat Indián és az Egyesült Államokon kívül Spanyolországban és Romániában is.

Tutu ezenkívül 2005 óta minden évben gitárbemutatót tart a világ legnagyobb hangszerkiállításán, a frankfurti Musikmessén.

A zenekarban Cornelio Tutu gitáron játszik, Oláh Zoltán billentyűs hangszereket szólaltat meg, Oláh Péter basszusgitározik, míg Csomós Ferenc dobol.

Jon Regen amerikai dalszerző, énekes és zongorista harmadmagával a dzsessz és a popmuzsika határán egyensúlyoz. A finom balladák és a smooth dzsessz üdvöskéje kitűnően egészíti ki a Cornelio Tutu Band latinos muzsikáját. A trió tagjai: Jon Regan (zongora, vokál), Josh Ginsburg (bőgő) és Sunny Jain (dob) - tájékoztatta Kocsmárné Fehér Éva szervező az MTI-t.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását