2024. május 3. - Tímea, Irma

Ott van a Győr a BL-elődöntőben!

Az utolsó két forduló eredményétől függetlenül a Győr bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután Nürnbergben is nyerni tudott. Női BL, középdöntő, 1. csoport, 4. forduló: Nürnberg (német)-Győri Audi ETO KC 25-36 (13-18).
2008. március 1. szombat 20:38 - Hírextra
A Nürnberg csak az első percekben vezetett, aztán a magyar csapat akarata érvényesült. Pálinger remekül védett, büntetőket fogott, és állandósult a 2-3 gólos különbség. A hazaiakon még az időkérés sem segített. Görbicz - aki 12 gólt szerzett a két gárda első, február 16-i meccsén - kiválóan fogta össze együttesét, parádés passzokkal segítette társait, akik éltek a lehetőségekkel. Emberhátrányban már 15-10 volt az állás, és a szünetig nőtt az előny.

A második félidő elején Pálinger bokasérülést szenvedett, amikor egy védés alkalmával rálépett a labdára. A sajnálatos eset nem vetette vissza az ETO lendületét, a Nürnberg teljesen alárendelt szerepet játszott, és abszolút nem forgott veszélyben a magyar vezetés.

A németek egyre agresszívebbek lettek, de ezzel sem mentek semmire. Képtelenek voltak faragni jelentős hátrányukból még akkor is, amikor a magyar bajnoki listavezetőnél a cserék szerepeltek.
A Győr változatlanul százszázalékos, ebben a szezonban mind a 30 tétmérkőzését megnyerte, és jövő vasárnap az orosz Lada Toljattit fogadja. Ha megint nyer - ez már Oroszországban is sikerült -, akkor csoportgyőztesként jut a négy közé, és az elődöntő visszavágóján lehet otthon.

Később:
Lada Toljatti (orosz) - Oltchim Valcea (román)

A csoportból az első két helyezett jut az elődöntőbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását