2024. május 5. - Györgyi

Izzik az EUvonal

A tengerimalacok útlevelétől a külföldi pornószínésznői állásig a legkülönbözőbb témákban adtak választ az EUvonal munkatársai az elmúlt öt év alatt. A munkavállalás, az egészségügyi szolgáltatás és az áru ki- és behozatal után érdeklődtek a legtöbben - t
2008. március 1. szombat 10:34 - Hírextra
Az EUvonal munkatársai 2003 februárja óta állnak a lakosság rendelkezésére. Az EU-tagság, a 2004. májusi csatlakozás, a Lisszaboni Szerződés elfogadása illetve a schengeni csatlakozás folyamatait követték végig és "fordították le" a hétköznapok nyelvére, az állampolgárok hozzájuk érkező kérdésein keresztül.

A csokoládégyártás feltételeiről, az EU-ban szokásos kutyaterápiás gyakorlatról, a nővé operáltatás külföldi finanszírozásától, a pornószínésznőként való elhelyezkedéstől kezdve az autóbehozatalig és a különféle áruk értékesítéséig nagyon sokféle témára adott már választ a 6-8 fős csapat.
Nemcsak a saját kútfejükre támaszkodnak: szinte minden intézménynél van ismerős szakemberük, aki vagy rögtön vagy - bonyolultabb esetekben - 3 napon belül válaszol a kérdésekre.

Az elmúlt években 313 ezer telefonhívást kaptak és 28 ezer e-mail-t válaszoltak meg, honlapjukra pedig 9 millióan kattintottak.

Az elmúlt időszakban új, interaktív szolgáltatásokat vezettek be. Ezek közül kiemelendő az unió iránt érdeklődőket tömörítő EUklikk közösségi hálózat, az EUpedia elnevezésű, a közösség által szerkeszthető, nyílt tartalmú webes lexikon, amelyre bárki feltöltheti saját, az EU-ban vagy az európai uniós tagországokkal kapcsolatban szerzett tapasztalatait.

Az Ön és Európa című programban bárki elmondhatja véleményét az unió nagy horderejű kérdéseiről.

A hírekre éhes olvasók a napi hírszolgáltatás mellett az EUvonal.hu hírlevelére és gyorshír-szolgáltatására is feliratkozhatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását