2024. április 23. - Béla

Drogosan is félmilliót kap

Beszüntette az eljárást a brit rendőrség Amy Winehouse énekesnő ellen, akit az igazságszolgáltatás akadályozása címén vettek őrizetbe még decemberben.
2008. március 1. szombat 07:40 - Hírextra
A Scotland Yard szóvivője semmivel sem indokolta pénteken az eljárás beszüntetését, csak annyit közölt, hogy az immár ötszörös Grammy-díjas soulénekesnőnek nem kell többé felelnie a rendőrség kérdéseire és nem kell megjelennie a márciusi idézésen.

A botrányos életvitelű Winehouse (Back to Black, Rehab) már pénteken sem jelent meg a bíróságon, ahol újból kihallgatták a testi sértéssel és az igazságszolgáltatás akadályozásával vádolt férjét, Blake Fielder-Civilt, aki összevert egy bártulajdonost, majd lefizette, hogy ne tanúskodjon ellene.
A decemberben rövid időre őrizetbe vett, majd óvadék ellenében elengedett Winehouse-t is ebben az ügyben vádolták a szemtanúk megvesztegetésével.

A bíróság helyett Amy Winehouse pénteken a Párizsi Divathétre utazott, ahol egy brit bulvárlap értesülése szerint drogbotrányai ellenére is félmillió font (173 millió Ft.) gázsit fizet neki egyetlen fellépésért a Louis Vuitton divatcég.

A 24 éves énekesnő szóvivője útján örömét fejezte ki a rendőrség döntése fölött és megköszönte a hatóság "profizmusát".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását