2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Diákok fosztották ki iskolájukat

Saját iskolájukat, s a helyi egészségházat is kifosztotta két diák a Békés megyei Csorváson - értesült a HavariaPress. Még tavaly december 10-én éjszaka követte el a két diák az első betörést: saját iskolájukba hatoltak be az éj leple alatt. Az ajtót befe
2008. március 1. szombat 07:46 - Hírextra

A következő éjszaka ismét betörtek az iskolába, mert előző este ottfelejtették a házimozi hangfalait. Már az első betörés után feljelentést tett az iskola igazgatója, s az ügyben megkezdett nyomozás során a rendőrök hamar megsejtették, kik lehetnek az éjszaka is iskolába járók. Idén január 19-én aztán hasonló módszerrel végrehajtott betöréses lopást jelentettek a helyi egészségházból: az éjszakai látogatók egy számítógépet vittek magukkal, majd a következő éjjel visszamentek, s újabb két gépet loptak el.

A rendőrök számára világos volt, hogy az iskolában és az egészségházban ugyanazok a betörők jártak. A nyomozásba bekapcsolódott polgárőrök és megyei nyomozók segítségével végül rátaláltak a két tettesre: az elsőként kifosztott iskola két fiatalkorú diákjára, akiknél meg is találták az ellopott tárgyakat. A két diák ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását