2024. április 29. - Péter

Nem fogadták el a költségvetést

Nem fogadta el csütörtökön a Fővárosi Közgyűlés az önkormányzat ez évi költségvetését, mivel a téma tárgyalása előtt a szabad demokraták is eltávoztak a teremből. A szocialisták már korábban, az ebédszünet után kivonultak, mert nem értettek egyet azzal, h
2008. február 28. csütörtök 18:52 - Hírextra

A főpolgármester bejelentette a határozatképtelenné vált ülésen, hogy rendkívüli ülést hív össze napokon belül, hogy a törvényi határidőre, március 15-ig költségvetése legyen az önkormányzatnak.

Döntött viszont a közgyűlés az ellenzék, a szabad demokraták és a teremben lévő két szocialista szavazataival arról, hogy vizsgálatot kér a BKV Zrt. felügyelőbizottságától a cég vezetése által tavaly kötött több milliárd forint értékű, jórészt tanácsadásra szóló szerződésekkel kapcsolatban.

Balogh Zsolt, a BKV vezérigazgató-helyettese, aki a beteg Antal Attila vezérigazgatót helyettesíti, szólt a szerződések címéről és az azokkal előirányzott, illetve már kifizetett összegekről. A 2012 végéig szóló szerződés alapján az AAM Zrt. több mint 2,5 milliárd forintot kapna, amiből már több száz millió forintot kifizettek számukra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását