2024. április 26. - Ervin

Milliós kommunikáció

Kommunikációs és tanácsadói feladatok ellátásáért három külső cégnek havonta nettó több mint 1 millió 200 ezer forintot fizet a fideszes többségű Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat - írta a Kelet-Magyarország szerdai számában.
2008. február 27. szerda 08:54 - Hírextra
A megyei újság szerint az egyik cég az önkormányzati hivatal elnöki- és kabinetirodájának koordinációjával összefüggő referensi feladatokat végzi, egy másik a térségi helyhatóság web portálját tervezte és működteti, míg a harmadik a pénzügyi- és erőforrás-gazdálkodáshoz kapcsolódóan lát el teendőket.

A cikk írójának nyilatkozó Fülöp István, a közgyűlés fideszes elnöke, a párt országgyűlési képviselője azt mondta: mindhárom megbízási szerződés törvényes, s ilyen megállapodásokra a korábbi ciklusban is volt példa és bizonyára lesz a jövőben is. Arra a kérdésre, hogy miért éppen mátészalkai cégekkel kötöttek megbízási szerződést - az önkormányzati vezető és parlamenti képviselő a szatmári város lakója - az elnök úgy válaszolt, hogy "egyszerű a magyarázat, őket dolgos, megbízható embereknek ismertem meg, s ha a második ciklusba lépek, akkor (...) nyíregyháziak is lesznek majd a vezetésben".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását