2024. május 8. - Mihály

Négy fiatalkorú ellen indult eljárás

Egy 17 éves budapesti fiú és egy 13 éves budapesti leány, illetve egy 14 és egy 16 éves baktalórántházi fiú ellen indult eljárás különböző bűncselekmények miatt egy nap leforgása alatt - olvasható a rendőrség honlapjára szerdán feltett közleményekben.
2008. február 6. szerda 17:06 - Hírextra

A két budapesti fiatalkorú ellen azért indult eljárás, mert még kedden, a VII. kerületben, az Erzsébet körút egyik villamosmegállójában két társukkal együtt körbefogtak egy ismeretlen személyazonosságú fiút, megfenyegették, majd mobiltelefonját, pénzét és sapkáját eltulajdonították.
Az ügyben a további eljárást - a 17 éves fiú és a 13 éves leány szabadlábon hagyása mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja. A rendőrök keresik a másik két, feltételezhetően női elkövetőt is - áll a közleményben.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baktalórántházán egy 14 és egy 16 éves helybeli fiút vettek őrizetbe kedden. A megalapozott gyanú szerint a két fiatalkorú egy 92 éves nyírjákói férfit saját lakásában támadott meg: bántalmazták és elvették 20.000 forintját.

A megszerzett pénzt nyerőautomatán játszották el. A bűncselekményben volt egy harmadik társuk is, őt még keresik a rendőrök.

A rendőrségi közlemény szerint az elkövetők - fiatal koruk ellenére - büntetett előéletűek, és jelenleg is folyik ellenük büntetőeljárás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását