2024. április 26. - Ervin

Képregényrajzoló Szerbiából

Aleksandar Zograf, az ismert szerb képregényrajzoló lesz pénteken az Eduárd Galéria vendége, egy hétre rá pedig a magyarországi mangakiadók vendégeskednek ugyanott.
2008. február 26. kedd 20:16 - Hírextra

Zograf a januári Angouleme-i (Franciaország) képregényfesztivál egyik díszvendége volt. A budapesti galériában kötetlen beszélgetés keretében beszámol franciaországi tapasztalatairól, élményeiről és készülő munkáiról. Utána helyben dedikálja magyarul megjelent műveit - mondta el az MTI-nek Bayer Antal, a Magyar Képregénykiadók Szövetségének elnöke, aki az esten Zograf egyik beszélgetőpartnere lesz.

Manga 2008 címmel magyarországi mangakiadók lesznek az Eduárd Galéria vendégei március 7-én, pénteken. Az első magyar nyelvű mangakötetek 2006 őszén jelentek meg a könyvesboltokban. Az esten arról lesz szó, hogy másfél év alatt meddig jutottak a kiadók, és milyen terveik vannak a jövőre nézve. Részt vesz a beszélgetésen Járdán Csaba, Kleinheicz Csilla, Németh Vladimir, Boros Csaba, Sárközy Bence és Tóth H. József. A fórumot Solti Antal, a Japanimánia műsorvezetője moderálja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását