2024. április 28. - Valéria

Olaszliszka nem zárult le

A Borsod megyei bíróságon egy hónap után hétfőn ismét elkezdődött az olaszliszkai emberölés büntetőpere; a tárgyaláson ismertették a védett tanuk vallomását. A vádlottak ennek kapcsán úgy fogalmaztak, nem úgy zajlottak le az események, ahogy azt a védett
2008. február 25. hétfő 19:14 - Hírextra
A Czibrik Attila bíró vezette tárgyaláson többen kijelentették, szeretnék tudni, kik a védett személyek. A bíró azonban felhívta a figyelmet arra, hogy a védett tanuk kiléte államtitok, őket a bíróság sem ismerheti, nemhogy a vádlottak.

Az olaszliszkai tragédia büntetőpere egész héten zajlik. A nyilvános tárgyaláson a közönség soraiban megjelentek bőrruhába öltözött motorosok is, akik az MTI tudósítójának kérdésére azt mondták, hogy a Goj Motoros Egyesület tagjai.

Szögi Lajos tiszavasvári tanárt a gyermekei szeme láttára verték agyon a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen 2006. október 15-én. A tragédia előzménye az volt, hogy a tanár gépkocsijával elsodort egy út mellett haladó kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de sérülést nem szenvedett.

Az olaszliszkai emberölés miatt az ügyészség nyolc személyt, köztük egy nőt és két fiatalkorú férfit vádol különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel, részben társ-tettesként, részben felbujtóként.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását