2024. május 9. - Gergely

Megvan a Miss Közép-Dunántúl

Káldi Nikolett 19 éves úrhidai (Fejér megye) főiskolást választották a Regio Regia (Királyi régió - Közép-Dunántúl) szépségkirálynőjének vasárnap este, a veszprémi Petőfi Színházban rendezett döntőben - tájékoztatta a szépségfesztivált szervező Szépország
2008. február 25. hétfő 11:41 - Hírextra
Domokos József közlése szerint a második helyre Major Klára 19 éves egyetemista, székesfehérvári lakos került, míg a harmadik helyezett ugyancsak Fejér megye székhelyén lakik; Szigeti Andrea 23 éves egyetemista.

A Mister Sárm címet (a régió legsármosabb férfija) Nagy Albert 26 éves úrhidai vállalkozónak ítélte a zsűri - mondta a producer, hozzátéve, hogy a második és a harmadik helyre pedig két tatabányai kézilabdázó kerül: Halász Máté 23 éves és Hodi László 33 éves.

A szépségkirálynő fejéket kapott, továbbá ékszereket és más értékes ajándékokat vehetett át, valamint egy értékes személykocsit egy hónapig ingyenesen használhat, s félévre szóló golfpálya-belépővel is rendelkezik - jegyezte meg a producer.

Domokos József elmondta: a második és harmadik helyezett hölgy is számos ajándékot vehetett át, illetve a verseny valamennyi résztvevője értékes ajándékkal távozhatott. A legsármosabb férfit, valamint a második és harmadik helyezettet is jelentős értéktárgyakkal jutalmazták.

A vasárnapi szépségfesztivált megelőzően a közép-dunántúli régió mindhárom megyéjében (Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém) elődöntőket tartottak, s az előválogatókból 18 hölgy és 9 férfi jutott a veszprémi döntőbe. Itt köznapi viseletben, fürdőruhában és estélyiben mutatkoztak be a közönség és a zsűri előtt a szépségkirálynő-jelöltek - mondta el a producer.

Domokos József szerint a Miss Regio Regia Szépségfesztivál jótékonysági célokat is szolgál, a bevételekből a Gyermekmosoly Alapítványt támogatják.

A veszprémi szépségversenyt jó néhány kulturális program is "körítette"; megnyitották a II. Királyi Régio Fotóbiennálét, megtekinthették az érdeklődők az Országos Aktfotó kiállítás képeit, továbbá a Szép környezetért elnevezésű fotópályázat legértékesebb munkáit is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását