2024. május 7. - Gizella

Rájött, hogy gyereket szülni nehezebb, mint megcsinálni

Britney húga rájött, hogy babáját megszülni nem olyan élvezetes, mint megcsinálni.
2008. április 25. péntek 18:20 - Hírextra
Jamie Lynn Spears már koránt sem olyan lelkes a gyerekvállalással kapcsolatban, mint korábban és nem Britney nevelési tanácsai vették el a kedvét. Az anyja ugyanis mozi délutánt tartott kisebbik lányával, hogy tréningezze egy kicsit. Ezért egy szülésről szóló filmet vitt haza, amiben totál plánban látható, amint a baba előbújik mamájából. Jamiet viszont nem a születés szépsége, hanem a rengeteg vér, üvöltés és fájdalom érintette meg. Olyannyira, hogy menten el is hányta magát, ami nem túl jó előjel, hisz pár hónap múlva neki is mondják majd, hogy „Nyomjon!”.

De jó Spears szokás szerint, a leányanya is a dolgok könnyebbik részét fogja meg - már a császármetszésen gondolkozik. Azt akarja, hogy az aneszteziológus üsse ki, és csak akkor térjen magához, ha már túlesett az egész szülési procedúrán. Így nincs fájdalom és szenvedés. Persze a doktorok még keresztülhúzhatják terveit, hisz nem biztos, hogy fiatal kora miatt jó ötlet az altatásos műtét. Valamint a mama, Lynne sem repdes az örömtől, hogy lánya rögtön az első közös perceket elmulasztaná gyerekével.

Persze ez nem visszatartó ok Jamie-nek, mivel abba is könnyedén beleegyezett, hogy a babát nem ő, hanem anyja nevelje. Amivel még szegény csecsemő nincs kisegítve, hisz látható mi lett Lynne előző két próbálkozásából. Britney alkoholista, és az integetésen kívül nem sok kontaktot tarthat fenn fiaival. A hugica pedig tizenhét évesen már terhes, és mellé még az apa kiléte sem halálbiztos.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását