2024. április 20. - Tivadar

Angelina Jolie, a jótét lélek

Angelina Jolie nemcsak az árvák, de még Jennifer Aniston életét is a szívén viseli.
2008. március 9. vasárnap 15:43 - Hírextra
Néhány bulvárújságíró jobban várta az egyik Oscar előtti rendezvényt, mint magát a díjátadót. Ugyanis a hatodik alkalommal megrendezett Night Before jótékonysági estet Jennifer Aniston és Angelina Jolie celebrálta volna. Ám a hölgyek előző nap lemondták a megjelenést. Angie bátyja, James Haven szerint azért, mert testvére nem akarta megbántani Jen érzéseit. Jolie mindig a szívén viseli nőtársai sorsát, és nem tudja elviselni, ha valaki szenved. Még akkor sem, ha az kedvesének a volt barátnője, vagy felesége.

A pikánsnak ígérkező eseményen Brad is tiszteletét tette volna, de természetesen ő is otthon maradt. A Pitt-Jolie páros családi okokra hivatkozva passzolta le az ottlétet, Aniston pedig túlhajszoltságra hivatkozott. Így az olyan sztárok, mint George Clooney, Cameron Diaz, Tom Cruise és Katie Holmes kénytelenek voltak nélkülözni a híres fogadóbizottságot. De legalább kimaradtak egy elkerülhetetlen botrányból.

A két A-listás szépség 2005. óta csípi egymás szemét. Ugyanis Angelina és Brad akkor forgatta a Mr. és Mrs. Smith című filmjüket, aminek nemcsak hatalmas anyagi siker, de egy boldog család lett az eredménye. Így az addigi feleségnek, Aniston-nak csomagolnia kellett. Sokak szerint még azóta sem sikerült túllépnie a váláson, és az újabb Brangelina gyerekek pedig csak rontják a lelkiállapotát.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását