2024. május 4. - Mónika, Flórián

Futballsztárok a teniszpályán

Volt magyar futballcsillagok részvételével péntektől vasárnapig rendezték meg a labdarúgók I. fedettpályás teniszbajnokságát, amelyen egyesben Márton Kálmán, párosban pedig a Martos Győző, Márton Kálmán duó győzött.
2008. február 25. hétfő 07:20 - Hírextra

Márton az egyes fináléjában Sallai Sándort győzte le 6:2, 6:2-re, míg párosban a Martos, Márton kettős a Király Béla, Kelecsényi János duót múlta felül 6:4, 7:5-re.

A kezdő ütést - még pénteken - Buzánszky Jenő hajtotta végre, és az Aranycsapat legendás játékosa adta át vasárnap az elismeréseket a győzteseknek és a helyezetteknek.

A budapesti Grand Slam Parkban, az Ivanics Volvo Kupáért rendezett eseményen a nézők, az említettek mellett olyan korábbi magyar csillagokat láthattak teniszezni, mint Nagy Antal, Szeiler József, Szendrei József, Varga Zoltán, Müller Sándor, Gass István, Tóth Mihály. Nyilasi Tibor csak kisebb sérülése miatt nem ragadott ütőt, de ő is végig buzdította az egykori játékostársakat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását