2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Élményportál indult

"Élményportálként" határozza meg magát a hétfőn Marosvásárhelyen bemutatott, stílusában és műfajában egyaránt egyedi manna.ro című internetes oldal.
2008. február 25. hétfő 20:58 - Hírextra

A portál szerkesztői azt tűzték ki célul, hogy ne száraz híreket közöljenek, hanem a történéseket zamatos élményekkel gazdagítva tálalják.

"A sikerhez minden adott: befektető, csapat, koncepció" - mondta el a sajtótájékoztatón Soós Róbert. A manna.ro kitalálója és főszerkesztője szerint a portál elsősorban a bloggerek kreativitására és megéléseire épít. "Mindegy, hogy mi történik, a lényeg, hogy megérintsen, akár pozitívan, akár negatívan" - tette hozzá Soós.

Vincze Loránt, az új oldalt működtető Scripta Kiadó Rt. vezérigazgatója a manna.ro indulása, valamint annak a maszol.ro hírportálról való leválása kapcsán úgy vélte: a közéleti online sajtó egyre életképtelenebb, ezért vágtak bele egy teljesen új és egyedi projektbe.

A manna.ro a legnagyobb hangsúlyt a videómegosztásra fekteti: máris elindított egy erdélyi internetes filmfesztivált, melynek döntőjére május végén kerül sor, és amelyre saját készítésű házi videókkal lehet benevezni. A portál egyébként "házigazdája" lesz több olyan tematikus blognak, mint színház-, autós-, politikaielemző- vagy kismamablog.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását