2024. április 26. - Ervin

Tíz nap alatt hat centit nőhet a pénisz

Indonéziában szinte külön nemzeti intézménye van a férfibajok kezelésének: nem csak azt oldják meg, ha valaki elégedetlen a mérettel, hanem azt is, ha a férfierő elhagyja a szerelemre szomjazót, vagy ha más gondok miatt nem sikeres az ágyban. Az távol-kel
2008. február 24. vasárnap 23:22 - Hírextra
Pontosabban volt, hiszen jó ideje senki sem látta az öregasszonyt. Ám 5 gyermeke és 16 unokája folytatja a férfidolgok szakértőjének munkáját.

Az indonéz fővárosban, Dzsakartában külön Mak Erot kilinika is működik. Az intézményt az idős nő egyik unokája vezeti, aki szintén birtokában van a szükséges ezoterikus energiáknak. A páciensek időpont egyeztetés után konzultálhatnak Hadzsi Babannal. A szeánsz félhomályban folyik, a mester és vendége törökülésben vitatja meg a problémákat. A páciensnek el kell mondania, hogy mit szeretne, és az előkészített fa férfiasságokon meg kell mutatnia, hogy a gyakorlatban milyen hatást szeretne elérni. Némi hatásszünet után pedig máris jön a diagnózis és a javasolt terápia. Hadzsi Baban azt mondja, hogy a méretükkel elégedetlenkedő férfiaknak akár 6 centivel meg tudja növelni az "önbizalmát".

A terápia 10 napig tart. Ez idő alatt különböző titkos és furcsa ételeket és italokat kell fogyasztania a páciensnek. Még a rendelőben meg kell ennie egy tál keserű bogyót, amelyet valamilyen furcsa, barnás "varázsitallal" kell leöblítenie. Ezután az asszisztens egy hímtag formájú bambuszedényben kókuszos rizst hoz, amelyet szintén azonnal meg kell enni, különben "szörnyű dolgok törénnének "- mondja Hadzsi Baban. A szeánsz végén a páciens egy üveg speciális olajat kap, amellyel minden nap tetőtől talpig be kell kennie magát. A kúra alatt tilos zöld banánt fogyasztani.

A kezelés nem olcsó mulatság: naponta 700 ezertől 1 millió indonéz rúpiába kerül (13 ezer-20 ezer forint), attól függően, hogy a páciens milyen eredményt szeretne elérni. Az mindenesetre biztos, hogy jól működik a klinika, hiszen a tulajdonosa számos ingatlant vásárolt már meg a férfiasságukkal elégedetlen páciensek pénzéből.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását