2023. január 27. - Angelika

Feleségül vette a férjét, aki nő

Jan Morris újra elvette feleségét, akivel közel hatvan évvel ezelőtt már egyszer kimondták a boldogító igent, igaz, akkor Jan még James volt. James Humphrey Morris 1949-ben házasodott össze Elizabeth Tuckniss-szel, öt gyerekük született.
2008. június 6. péntek 07:53 - Hírextra
Aztán a férfi úgy döntött, hogy nő akar lenni, át is operáltatta magát, emiatt el kellett válniuk, azonban továbbra is egy fedél alatt éltek.

„Erről még soha senkinek nem beszéltem korábban. 58 éve ugyan azzal az emberrel élek együtt. Fiatalon vettem feleségül, aztán jött ez a nemváltoztatás dolog és magától el kellett válnunk emiatt, de ennek ellenére továbbra is együtt éltünk” – mesélte történetét Jan.

James és Elizabeth Londonban ismerték meg egymást, miután a férfi befejezte katonai szolgálatát. Öt gyermekük született még az ’50-es és ’60-as években, akik közül az egyik még két hónapos korában meghalt.

Mikor James bevallotta tervét feleségének, Elizabeth beleegyezését adta. A nemátalakító műtétre még 1972-ben került sor, több évnyi hormonkezelés után. A nemváltás után elváltak, de továbbra is egy fedél alatt éltek, mint „sógornők”.

Jan soha nem gondolta magát homoszexuálisnak, egyszerűen csak úgy érezte, hogy rossz testbe született.

„59 évvel ezelőtt megházasodtam és a dolog még mindig működik. Újra hivatalossá tettük a kapcsolatunkat. A nemváltoztatása miatt el kellett válnunk, de mindezek ellenére nem változott köztünk semmi. A családunk ugyan úgy megvan, így mi tovább folytatjuk együtt” – monda Elizabeth.

„Csak mi és néhány közeli barátunk volt jelen a szertartáson. Nagyon személyes volt, és nagyon szép” – mesélte boldogan Jan és Elizabeth.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását