2024. április 28. - Valéria

Idén is lesz Állásbörze

Összegyetemi állásbörzét tartanak április 2-án és 3-án az ELTE lágymányosi campusán - közölte az egyetem karrierközpontja az MTI-vel.
2008. február 24. vasárnap 10:00 - Hírextra

A rendezvény elsődleges célja, hogy segítse az ELTE nyolc karán végző hallgatók munkaerőpiacra való belépését, ugyanakkor a kiállításon kínált szolgáltatások más egyetemek hasonló képzéseiben részt vevő hallgatói számára is nyitottak.

A kétnapos állásmustra hiánypótló szerepet tölt be: a szervezők külön odafigyelnek arra, hogy a munkaerőpiaci szempontból kevésbé reprezentált szakokon tanuló hallgatók is megtalálják számításukat a rendezvényen, így nem csupán az informatikai vagy természettudományos területen végzők találhatnak majd potenciális ajánlatokat - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Fontos célkitűzés még, hogy az ELTE Állásbörze a munkaerőpiac, a gazdasági élet, illetve a felsőoktatás szereplőit közelebb hozza egymáshoz. Ennek érdekében az állásajánlatokon kívül igen nagy számban találhatók majd a kiállításon az ingyenesen igénybe vehető tanácsadási, illetve egyéb szolgáltatási lehetőségek, többek közt személyre szabott karriertanácsadás, tesztkitöltés, grafológusszolgáltatás.

Az állásbörze fővédnöke Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter, Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter, védnöke pedig Manherz Károly, az Oktatási és Kulturális Minisztérium felsőoktatási szakállamtitkára és Hudecz Ferenc, az ELTE rektora.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását