2024. május 3. - Tímea, Irma

Kemény Dénes utolsó sajtótájékoztatója

A szerdai, németek elleni hódmezővásárhelyi "felvezető" meccsen még érződött, hogy régóta nem játszott együtt a magyar férfi vízilabda-válogatott, de Kemény Dénes szerint a pénteken rajtoló Volvo Kupán javulhat a gárda teljesítménye - derült ki a kecskemé
2008. február 22. péntek 07:30 - Hírextra
A papírforma alapján biztos tornagyőzelemre számíthat a címvédő magyar gárda - egy éve Debrecenben is simán győztek a Kemény-legények -, hiszen az ellenfelek (Ausztrália, Kanada, Románia) a második vonalat képviselik. Persze azért nem ígérkezik sétagaloppnak egyik mérkőzés sem, már csak azért sem, mert a kapitány sokat kíván variálni meccsről meccsre az összeállítással.
Kemény Dénes közölte: a szerdai, németek ellen vívott mérkőzésre (15-8) rányomta a bélyegét, hogy hosszú idő után először játszottak éles mérkőzést, továbbá az is, hogy érezhető a feszültség a csapatba kerülésért folytatott csaták miatt. A kapitány mindazonáltal bizakodó, és jelezte, függetlenül attól, hogy számára az olimpiai csapat megtalálása a cél, igyekeznek kiszolgálni a szurkolókat a fennállásának 40. évfordulóját ünneplő kecskeméti uszodában.

A játékosok nevében Kiss Gergő beszélt arról, hogy valóban érezhető a feszültség, de ez olimpiai évben természetes - ettől függetlenül az egyéni képességek alapján biztos abban, sikeresen vívják meg a hétvégi mérkőzéseket.

A Volvo Kupa programja:
péntek:
Ausztrália-Kanada 17 ó
Magyarország-Románia 20 ó
szombat:
Románia-Ausztrália 17 ó
Magyarország-Kanada 20 ó
vasárnap:
Románia-Kanada 11:30 ó
Magyarország-Ausztrália 13:15 ó
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását