2024. április 29. - Péter

A BKV Zrt. közleménye

A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság elismert külső szakmai szakértők, az érintett civil szervezetek, a szakszervezetek és a lakosság véleménye alapján összeállította a főváros közlekedését meghatározó II. munkaanyagot, amelyből az ü
2008. február 22. péntek 17:29 - Hírextra
Az anyagot tegnap a Főpolgármesteri Kabinet is megtárgyalta, a BKV Zrt. szakemberei pedig a jövő hét folyamán készítik el azt az előterjesztést, melyet a BKV Zrt. Igazgatósága, Felügyelő Bizottsága, valamint a Városüzemeltetési és Környezetgazdálkodási Bizottság is napirendjére vesz, illetve a fővárosi kerületekhez is eljuttatja a Társaság. Az azonban a sajtóban megjelent szakszervezeti véleményekkel ellentétben már most kijelenthető, hogy a paraméterkönyvi változások következtében nem lesz járművezető elbocsátás.

A Paraméterkönyv eddigi munkaanyagainak összeállításáról, a szakmai és civil egyeztetések, tárgyalások aktuális állásáról az elmúlt időszakban is folyamatosan informáltunk minden érintettet és természetesen a konszenzusos döntés elérése és a valótlan információk kiküszöbölése érdekében ugyanezt tesszük a jövőben is. A második körös tárgyalások során természetesen egyeztetünk a szakszervezetekkel is, és minden döntésről tájékoztatjuk a sajtónyilvánosságot, és a Paraméterkönyv részleteit pedig elérhetővé tesszük a BKV Zrt. honlapján is.

2008. február 22.
BKV Zrt. Sajtóiroda
Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását