2024. április 29. - Péter

Kezelik a lövöldöző anyát

Ideiglenes kényszergyógykezelését rendelték el annak a 38 éves nőnek, aki január 26-án gázpisztollyal háromszor meglőtte az egyik győri gyermekintézmény vezetőjét, mivel nem vihette magával haza az intézményből négyéves gyermekét - mondta a győri rendőrka
2008. február 22. péntek 17:25 - Hírextra
Icsei Katalin alezredes közlése szerint a gyermeket bántalmazta az édesanyja, ezért vették el tőle. Amikor az intézményvezető nem járult hozzá ahhoz, hogy a kicsit haza vigye, akkor elővette a gázpisztolyt és háromszor meglőtte a gondozónőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az esetet követően az anya nem volt kihallgatható állapotban. A kórház pszichiátriáján elmeszakértő megállapította, hogy kóros elmeállapota miatt az asszony képtelen tette súlyának és következményeinek felismerésére. Ezt követően rendelte el a bíróság az ideiglenes kényszergyógykezelést zárt intézetben.

Az ügyben súlyos testi sértés közfeladatot ellátó személlyel szemben, felfegyverkezve elkövetett erőszak megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

Az később dől el, hogy kizárható-e az asszony büntethetősége - mondta az alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását