2024. május 2. - Zsigmond

Ötszázan röplabdáznak

Szombaton és vasárnap Tatabányán nemzetközi Farsangi Vegyesröplabda-kupát rendeznek, megközelítőleg 500 résztvevőt várnak a szervezők.
2008. február 21. csütörtök 08:44 - Hírextra

A rangos versenyre 62 csapat jelentkezését fogadták el, ez új rekord az esemény történetében.
A torna a 2006-os esztendőben vált nemzetközivé, akkor Szerbiából, Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából is neveztek az eseményre. A városi sportbizottság támogatásának köszönhetően idén is meghívást kaptak ezek a külföldi csapatok. Lehetőség nyílik majd az Európa-bajnoki negyedik helyezett magyar ülőröplabda-válogatott tagjainak segítségével megismerkedni a mozgássérültek röplabdasportjával, és továbbá a résztvevők áttekintést kaphatnak Tatabánya történelméről az Ipari Skanzenben.

Öt pályán a megközelítőleg 300 mérkőzést rendeznek majd. Szegedről, Gyöngyösről, Mezőkövesdről, Budapestről, Sopronból, Keszthelyről, Szolnokról, Jászberényből, Bonyhádról, Mosonmagyaróvárról is neveztek csapatok. A mérkőzések szombaton és vasárnap is 9 órakor kezdődnek hivatalos játékvezetők irányításával.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását