2024. május 2. - Zsigmond

Elemezték a jövendő államfő kézírását

Dmitrij Medvegyev jövendő orosz államfő kézírását elemeztette a Komszomolszkaja Pravda című lap grafológusokkal, és azok csupa olyan tulajdonságot olvastak ki a betűkből, amelyek előnyösek egy ilyen felelős tisztség betöltéséhez.
2008. február 21. csütörtök 16:37 - Hírextra

A lap az eredmény ismertetése előtt mentségére felhozta, hogy számos országban kérik a grafológusok segítségét egy-egy előléptetés, kinevezés előtt. Ronald Reagan amerikai elnökké jelölése előtt az ő írását is megvizsgálták, és arra jutottak, hogy nem hajlik a mély, mérlegelő jellegű gondolkodásra - írta a lap.

A - legfrissebb - szerdán közzétett felmérés szerint Medvegyev a választók 78 százalékának szavazatára számíthat, messze maga mögött hagyva a többi jelöltet, vagyis úgyszólván bizonyosra vehető győzelme a március 2-i elnökválasztáson.

A grafológus Medvegyev egy iskoláskorában és egy minap keletkezett aláírását elemezhette. Arra jutott, hogy Medvegyev már fiatal korában egyéniség volt. Írása igen nőies volt, de öntudatos, ambiciózus és célratörő egyéniségről tanúskodott, olyanról, akinek hajlama van az intellektuális munkára, de szeret távolságot tartani. Emellett a latinbetűs aláírásból kiderült az is, hogy a fiatal Medvegyev hajlott a pózolásra.

A későbbi aláírásból Naum Inszarov szentpétervári grafológus azt olvasta ki, hogy az iskola után a majdani elnök megférfiasodott, írása határozottabbá, szögletesebbé, egyszóval férfiasabbá vált. Az ilyen írás a szakértő szerint makacsságra utal.

Az is látszik, hogy a vizsgált személy írása jelentősen felgyorsult, s a gyors írás vezető egyéniségre enged következtetni, de erre utal az is, hogy nagyobb nyomást fejt ki írás közben, míg az írás folyamatossága az író okosságra utal. Fiatalabb korához képest ma sokkal nagyobb ambíciói vannak - vélte a szakértő, aki erre abból következtetett, hogy az aláírás betűi felfelé megnyúltak.

Végül Inszajev szerint Demitrij Medvegyevből mostanra kiveszett a pózolásra való hajlam.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását